Onze klanten over Printtijgers

  • Geplaatst op
  • Door Maryze van Printtijgers
  • 0
Onze klanten over Printtijgers

Een greep uit de reviews van onze klanten:

Hebt u een leuke review of iets te vertellen over Printtijgers of hoe we uw kaarten maakten? Laat het ons weten, dan plaatsen we het graag op deze pagina! Of geef zelf hieronder een reactie!


maart 2021

De kaartjes zijn in goede orde ontvangen en we zijn er erg blij mee! We hebben ze een paar dagen geleden allemaal verstuurd en krijgen er leuke reacties op. Bedankt nogmaals voor de prettige samenwerking!
Groeten van Katinka

februari 2021
Ik wil nog even laten weten dat ik erg blij ben met de kaartjes en we ook veel leuke reacties hebben ontvangen. 
Super bedankt! 
Groet, Leonie

augustus 2020
Begin mei hebben jullie de geboortekaartjes gedrukt voor onze zoon. 
Nog altijd wil ik jullie hartelijk danken voor de prachtige kaartjes (heel veel positieve reacties op gehad), de goede service, het fijne en persoonlijke contact en de lieve cadeautjes bij de aan-huis-bezorging! Top top top! 
Mochten we weer eens iets van drukwerk nodig hebben: we weten jullie nu te vinden.
Hartelijke groet, Jurryt en Wendy

augustus 2020

Lieve dames,
Ik wil jullie namens mij en mijn man bedanken voor de super mooie kaartjes! 
En super lief, de groeiposter, we gaan die een mooi plekje geven op zijn kamer!
Groetjes Laura en Juan

januari 2020
Hartstikke bedankt voor alles!
We hebben hele leuke reacties gekregen op het geboortekaartje. Ook dank voor de fijne service! Het naar wens maken van ons kaartje hebben jullie uitstekend gedaan, we hebben meerdere malen contact per e-mail gehad en alles is snel en zonder problemen verlopen.
Zo ook de verzending na de geboorte.
Groetjes, D

juli 2019

Wederom willen we jullie bedanken voor de geleverde diensten.
Ook vinden wij de gepersonaliseerde groeiladder die jullie hebben meegeleverd een verrassend, origineel en zeer leuk kado! Deze krijgt een mooie plek op haar kamer.
Met vriendelijke groet,
Vincent & Joyce

april 2019
De geboortekaarten zijn binnen en al op de bus.
Ze zijn erg leuk geworden!! Ook de groei-kalender is erg leuk!!!
Dank je wel!!
Groetjes Danielle en Pieter

september 2018
Dank nogmaals, de geboortekaartjes zien er prachtig uit!
Mariëlle en William

IJsselstein, mei 2018
Allereerst  willen we je nog bedanken voor de prettige samenwerking, we hebben zoveel leuke reacties gehad op de mooie kaart en op het feest, het was een bijzonder mooie dag, mooi weer, mooie locatie, echt aan te bevelen trouwens, lieve gasten, die ook hebben genoten en wij eveneens. Je had de doos met kaarten zo mooi ingepakt, toen ik thuis was dacht ik pas daar heb ik niet eens voor bedankt, bij deze dan nog eens, het was het eerste cadeau, zo leek het wel. 
Groetjes familie de G.


Rotterdam, mei 2018
We hebben de proefdruk ontvangen. De kleur komt erg mooi uit zo! En we vinden het resultaat met de achterzijde ook super! Ik ben jou/jullie erg dankbaar voor de geweldige service! We weten jullie te vinden als er in de toekomst eventueel nog een kindje op komst is en zullen jullie ook zeker noemen bij vrienden! 
Groeten van Katinka

Nieuwegein, 28 december 2017
Het kaartje is erg mooi geworden, dank voor het fijne proces. Goede jaarwisseling gewenst.
Hartelijke groet, Karin

Nieuwegein, 27 november 2017 
Heel tevreden zijn we met de uitnodiging met bijlage voor onze bruiloft! Geheel naar onze wens werd er een speciale bijlage ontworpen en gedrukt. Door de ruime keuze in trouwkaarten zijn we zeker geslaagd. Vriendelijke groeten, Arno & Eveline

Nieuwegein, 23 oktober 2017 
Bedankt voor de mooie kaartjes. We hebben al veel leuke reacties gekregen! Ook ontzettend bedankt voor de groeikalender, heel leuk!. Everdien en Hossein

Nieuwegein, 17-06-2017 
Het kaartje ziet er helemaal goed uit, top! Isabel

Nieuwegein, 26-01-2017 
Super dat ze al klaar zijn, mijn man komt ze gelijk halen. Super bedankt!! Ineke

Nieuwegein, 16-01-2017 
Wij hebben met bewondering de kaartjes bekeken, wat ongelooflijk mooi gedaan en bijzonder om zo alles echt te zien worden! Groetjes, Debbie.

Nieuwegein, 20-05-2015 
De geboortekaartjes van onze dochter zijn inmiddels verstuurd en er staat 1 te pronken in onze woonkamer (de exemplaren om in te lijsten en in babyboeken te doen hebben we opzij gelegd! Ik ben heel erg blij met het eindresultaat! En het buggyboekje en de groeimeter zijn ook superleuk, heel erg bedankt voor jullie werk!
Groetjes, Marleen

Nieuwegein, 12-04-2014
We willen jullie graag nogmaals bedanken voor de je hulp bij de geboortekaartjes en onze trouwkaart. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen op de originaliteit van de kaartjes en zeker de trouwkaart vindt iedereen heel bijzonder en mooi ontworpen.
Groeten, Rozano & Merel

Nieuwegein, 08-04-2014
Ik wil jullie bedanken voor de prachtige geboortekaartjes die we hebben ontvangen. Het was echt een cadeautje om alles zo uit te pakken. Wat een prachtige groeiposter en wat een leuk lepeltje en vorkje zat erbij. Bedankt voor de adviezen en het drukken van de kaartjes. Hartelijke groet, Hanneke

 

 

Printtijgers voor familiedrukwerk!

Naar de juiste trouwkaarten van PrinttijgersNaar de juiste jubileumkaarten van PrinttijgersNaar de juiste rouwkaarten van Printtijgers

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »