Lieve, hippe of klassieke geboortekaartjes!

 

direct naar trouwkaartencollectie

naar menukaarten huwelijk

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk en bestel direct online!

  • verzamel jouw keuzekaartjes in je eigen account
  • roep gerust de hulp in van onze studio
  • bestel tegen voordelige prijzen
  • folie bedrukken? Voor sommige kaarten is dit mogelijk!

 

Of kom in Nieuwegein eerst boeken lenen en thuis bekijken

Liever eerst collectieboeken lenen en rustig thuis door de boeken bladeren?
Maak een afspraak om de collectieboeken met huwelijkskaarten in onze studio in Nieuwegein op te halen of bel 030-6055912

 

Babyborrelkaartjes en bedankjes

Stijlvolle babyborrelkaartjes en bedankkaartjes, passend bij tal van kaarten uit ons geboortegamma en ideaal als uitnodiging voor babyborrel of doopfeest. Ook leuk als bedankkaartje voor de leuke presentjes die jullie ontvingen naar aanleiding van de geboorte van jullie kindje. Door Printtijgers te printen in de zelfde stijl als de geboortekaartjes, of door jezelf met de hand te beschrijven.

 

Sluitzegels

Met een sluitzegel maak je het envelopje van je geboortekaartje echt af. We bieden tal van leuke motiefjes en kleuren aan. De combinatie van een sluitzegel met een gekleurd envelopje geven je geboortekaartjes nog net dat tikkeltje extra. Een guitig diertje, schattige babyvoetjes of vrolijke bloemetjes, kies maar uit!
En wil je niet op de envelop schrijven, dan kun je onze zelfklevende etiketten gebruiken. Deze zijn leverbaar in verschillende stijlen om je geboortekaartje nog een beetje extra te geven. Ook handig voor een donkergekleurde envelop. Passend bij veel van onze geboortekaartjes en geschikt voor printen en handmatig schrijven.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »