Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen of FAQs voor onze klantenservice

Hieronder staat een aantal vragen die we bij Printtijgers vaak krijgen.

Staat je vraag er niet bij? Laat het ons het liefst via het formulier hiernaast weten, of bel 030-6055912.

Emailen kan ook: [email protected]

1 Kaarten bestellen
1.1 Hoe geef ik de tekst voor mijn kaarten op?

Dit kan op twee momenten:

Direct na de bestelling

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling met daarin een linkje naar ons tekst-op-de-kaart-formulier. Dit kun je gebruiken om direct de tekst en -eventueel - instructies naar ons te sturen.
Wil je dit formulier op een later moment gebruiken? Kan ook: klik weer op de meegestuurde link, wanneer het je beter uitkomt

Op een later moment

Je moet nog even nadenken over de tekst en stuurt ons liever een emailtje met de tekstgegevens of een eigen schets in de vorm van een Word- of pdf-dokument.

 

 

2 Algemeen
2.1 Wie is of zijn Printtijgers

Printtijgers: is het er één, of zijn het er meer?

In 2006 begonnen we als eenmansbedrijf als "onsgeboortekaartje.nl", een ontwerpershulp voor wie een eigen idee als geboortekaart grafisch uitgevoerd wil zien. Inmiddels werken we in een team specialisten op het gebied van het printen van geboortekaarten, huwelijkskaarten, jubileumkaarten én rouwkaarten.

We beschikken over álle grote collecties van de bekende kaartenuitgevers, zoals van Belarto, Familycards en Buromac. En een groot deel van de geboortekaarten kunt u online bekijken en bestelle EN bij Printtijgers kun je nog steeds 3 collectieboeken vanuit onze studio in Nieuwegein ophalen om ze een paar dagen mee naar huis te nemen en daarna samen met ons aan de slag te gaan.

Zo bereikt Printtijgers een breed publiek. Niet alleen in Nieuwegein, Utrecht, Houten, Vleuten, de Meern en Leidscherijn, maar in heel Nederland met heel veel verschillende soorten kaarten op één website!

 

Wij zijn Printtijgers

Herenstraat 30
3431 CV Nieuwgein

030-6055912

 

2.2 Contact met Printtijgers

Heb je een vraag, neem dan direct contact met ons op.

Dit kan het makkelijks via het formulier hiernaast of:

Via email: Als je een e-mail stuurt naar [email protected] ontvang je op werkdagen vrijwel direct of anders binnen één werkdag antwoord.
 
Via telefoon: Wij zijn op iedere dag bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur via 030 6055912
 
Dierect op ons adres:
Printtijgers is gevestigd op de Herenstraat 30, 3431 CV Nieuwegein.
Je bent bij ons van harte welkom, maar om teleurstellingen te voorkomen vragen we je wel even vooraf te bellen of te mailen wanneer het schikt.
 
2.3 Klachten

Alhoewel wij er alles aan doen om je kaarten goed af te leveren blijft het mensenwerk, dus er kunnen dingen fout gaan.

Als je niet tevreden bent willen wij dat graag weten en dan wel het liefst zo snel mogelijk, zodat we er een oplossing voor kunnen bedenken die voor alle partijen voldoet.

Heb je je kaarten ontvangen, maar ben je niet tevreden?Of heb je een andere klacht? Email ons dit dan direct en probeer de klacht te omschrijven.

Heb je zelf een voorstel voor een oplossing? Geef ons deze dan ook alvast door, zodat we misschien nog sneller voor een oplossing kunnen zorgen en kijken hoe we dit kunnen inpassen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »