Reacties

Nieuwegein, 17-06-2017
Het kaartje ziet er helemaal goed uit, top! Isabel

Nieuwegein, 26-01-2017
Super dat ze al klaar zijn, mijn man komt ze gelijk halen. Super bedankt!! Ineke

Nieuwegein, 16-01-2017
Wij hebben met bewondering de kaartjes bekeken, wat ongelooflijk mooi gedaan en bijzonder om zo alles echt te zien worden! Groetjes, Debbie.

 
Nieuwegein, 20-05-2015
De geboortekaartjes van onze dochter zijn inmiddels verstuurd en er staat 1 te pronken in onze woonkamer (de exemplaren om in te lijsten en in babyboeken te doen hebben we opzij gelegd! Ik ben heel erg blij met het eindresultaat! En het buggyboekje en de groeimeter zijn ook superleuk, heel erg bedankt voor jullie werk!
Groetjes, Marleen

Nieuwegein, 20-05-2015
De geboortekaartjes van onze dochter zijn inmiddels onderweg en er staat te pronken in onze woonkamer (de exemplaren om in te lijsten en in babyboeken te doen hebben we opzij gelegd! Ik ben heel erg blij met het eindresultaat! En het buggyboekje en de groeimeter zijn ook superleuk, heel erg bedankt voor jullie werk!
Groetjes, Marleen

Nieuwegein, 12-04-2014
We willen jullie graag nogmaals bedanken voor de je hulp bij de geboortekaartjes en onze trouwkaart. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen op de originaliteit van de kaartjes en zeker de trouwkaart vindt iedereen heel bijzonder en mooi ontworpen.
Groeten, Rozano & Merel

Nieuwegein, 08-04-2014
Ik wil jullie bedanken voor de prachtige geboortekaartjes die we hebben ontvangen. Het was echt een cadeautje om alles zo uit te pakken. Wat een prachtige groeiposter en wat een leuk lepeltje en vorkje zat erbij. Bedankt voor de adviezen en het drukken van de kaartjes. Hartelijke groet, Hanneke

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »