Veel gestelde vragen

Hieronder staat een aantal vragen die we bij Printtijgers vaak krijgen

Kaarten bestellen

Hoe geef ik de tekst voor mijn kaarten op?

Dit kan op twee momenten:

1. Direct na de bestelling

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling met daarin een linkje naar ons tekst-op-de-kaart-formulier. Dit kun je gebruiken om direct de tekst en -eventueel – instructies naar ons te sturen.
Wil je dit formulier op een later moment gebruiken? Kan ook: klik weer op de meegestuurde link, wanneer het je beter uitkomt

2. Op een later moment

Je moet nog even nadenken over de tekst en stuurt ons liever een emailtje met de tekstgegevens of een eigen schets in de vorm van een Word- of pdf-dokument.

Kan de tekst van de voorbeeldkaart op de website ook in een andere stijl?

Geen punt. We maken alle gepersonaliseerde tekst (de tekst die specifiek over jullie gaat) net zo druk of rustig als jullie willen. Ook in een letter die jullie leuk vinden. En als de kleur van de letters anders moet kan dat ook.

Tekst over een kraamborrel, hoe doe ik dat op het geboortekaartje?

Dit kan bij Printtijgers met een tekstwissel .
We zullen dan een deel van de kaarten MET borreluitnodiging en een deel ZONDER borreluitnodiging afdrukken. Deze tekstwissel is tegen € 25,00 extra via de webshop, aan te vinken en te bestellen. Dit is uiteindelijk vaak goedkoper, kost bovendien minder postzegels en is ook makkelijker dan een extra losse kaart, als je de kaarten in de enveloppen gaat doen.

Krijgen we een voorbeeldkaart met onze eigen teksten erop voordat ze geprint worden

Ja! We maken altijd een voorbeeld (krijg je per email) en als die goed is nog één echte afgedrukte kaart (krijg je per post of kun je afhalen). Hiervan gaat er  ook eentje in ons archief totdat we definitief akkoord op de echte kaart hebben.
 Pas daarna wordt de hele set geprint.

We hebben verschillende groepen genodigden voor de trouwkaarten. Hoe doen we dat?

Dit kan bij Printtijgers met een tekstwissel .
We zullen dan een deel van de kaarten met tekst voor (bijvoorbeeld) de DAGgasten en een ander deel voor de RECEPTIEgasten of AVONDgasten ontwerpen en afdrukken.
Zo’n tekstwissel kost € 25,00 extra per wissel en is via de webshop, aan te vinken en te bestellen. Dit is uiteindelijk vaak goedkoper, kost bovendien minder postzegels en is ook makkelijker dan extra losse kaartjes, als je de kaarten in de enveloppen gaat doen.

Algemeen

Wie is of zijn Printtijgers?

Printtijgers: één bedrijf met meerdere enthousiaste mensen!

Sinds 2006 is Printtijgers specialist in het ontwerpen, drukken en printen van geboortekaarten, huwelijkskaarten, jubileumkaarten en rouwkaarten. 
Inmiddels zijn alle grote kaartenuitgevers met prachtige, sfeervolle collecties bij Printtijgers vertegenwoordigd. Een groot deel daarvan is bij ons online te bestellen.
 
Wil je liever een kaart thuis uit de collectieboeken uitzoeken in plaats van online? Printtijgers leent je op afspraak, gedurende ongeveer een week, een drietal boeken die je bij ons kunt ophalen. Geen passende kaart gevonden? Leen dan gerust weer nieuwe boeken.
 
Ook online je eigen kaart maken is mogelijk bij Printtijgers. Met onze superhandige opmaaktool beschik je over een grote keuze aan lettertypes, tal van kaartformaten, fraaie papiersoorten en sfeervol beeldmateriaal. Denk daarbij aan achtergronden, patronen en vele illustraties en fotos van professionele ontwerpers en fotografen. Natuurlijk kan je ook je eigen fotos of een kant-en-klare pdf uploaden.
Mocht je er niet uitkomen of wil je persoonlijk met ons overleggen over je opdracht? Stuur dan een mailtje met je vragen of kom (op afspraak) bij ons langs. Want we helpen je graag op weg en het kost je niets extras.

Contact met Printtijgers

Heb je een vraag, neem dan direct contact met ons op.

Via email: Als je een e-mail stuurt naar vragen@printtijgers.nl ontvang je op werkdagen vrijwel direct of anders binnen één werkdag antwoord.

Via telefoon: Wij zijn op iedere werkdag bereikbaar tussen 10:00 en 19:00 uur via 030 6055912

Fysiek, op ons adres:
Printtijgers is te vinden op de Herenstraat 30, 3431 CV Nieuwegein.

Je bent bij ons van harte welkom, maar om teleurstellingen te voorkomen vragen we je wel even vóóraf te bellen of te mailen wanneer het schikt.